Hielspoor vereist een passende behandeling

Hielklachten of hielspoor moeten goed worden onderzocht, zodat een passende behandeling geboden kan worden. Bij Podotherapie Alewijnse in Breda staan de juiste podologen voor u klaar om u gericht te helpen met hielklachten. Onze kleinschalige praktijk geeft een vertrouwd gevoel, met name omdat u iedere keer door dezelfde podotherapeut wordt behandeld, die precies het behandelproces met u volgt. Wij zijn er dan ook van overtuigd dat een behandeling door een vast persoon de beste oplossingen geeft voor bijvoorbeeld hielspoor of andere hielklachten.

Wat is hielspoor en hoe pakken wij de behandeling aan?

Hielspoor is een pijn onder de hiel die ontzettend hinderlijk kan zijn in het dagelijks leven. Onder het hielbeen is er een soort verkalking gaande die de pijn steeds meer verergert. Wanneer u last heeft van hielspoor en een lange tijd geen behandeling krijgt, merkt u opeens hoe belangrijk uw hiel kan zijn bij allerlei activiteiten. Door voet- en hielklachten vermijdt u andere bewegingsactiviteiten en daardoor krijgt u misschien nog meer klachten.

Tarieven

Binnenkort vindt u hier onze tarieven. Wilt u toch al meer informatie?

Vergoeding

Podotherapie wordt ruimschoots vergoed vanuit de meeste aanvullende verzekeringen, waarbij het eigen risico niet van toepassing is en veelal geen verwijzingen van uw (huis)arts meer nodig is.

Onze voetanalyse

Wij traceren, in onze praktijk in Prinsenbeek of Breda, hielspoor of een andere hielklacht met behulp van een nauwkeurige voetanalyse, als voorbereiding op de uiteindelijke behandeling. Wij brengen eerst uw dagelijkse activiteiten in kaart voordat we het fysieke aspect onderzoeken, oftewel de hiel zelf. Heeft u nog pijn in andere lichaamsdelen? Vertel er gerust over, want wij kunnen alle informatie goed gebruiken. Bekijk onze uitgebreide werkwijze en ontdek hoe deze u kan helpen.

Maak direct een afspraak

Een afspraak maken kan vandaag al online. Wij pakken uw verzoek snel op en u kunt al snel bij ons terecht. Wij gaan niet meteen voor steunzolen; wij zetten ons in om u zonder deze middelen optimaal te behandelen. Wij pakken uw probleem persoonlijk en professioneel aan. U kunt eenvoudig een afspraak inplannen op onze website. Bel bij vragen gerust naar 076 – 820 03 27.

    Algemene informatie

    Uw vraag