Een passende hielspoorbehandeling in Prinsenbeek

Bij hielklachten of voor een professionele hielspoorbehandeling bezoekt u onze praktijk in Prinsenbeek of Breda. Bij Podotherapie Alewijnse staan de juiste podologen voor u klaar om u gericht te helpen met hielklachten. Onze kleinschalige praktijk geeft een vertrouwd gevoel, met name omdat u iedere keer door dezelfde podotherapeut wordt behandeld die precies het behandelproces met u volgt. Wij zijn er dan ook van overtuigd dat een hielspoorbehandeling door een vast persoon bij onze praktijk in Breda of Prinsenbeek de beste oplossingen geeft voor uw hielklachten.

Voor hielspoorbehandeling of andere hielklachten bezoekt u onze praktijken in Breda of Prinsenbeek

Hielspoor is een pijn onder de hiel die ontzettend hinderlijk kan zijn in het dagelijks leven. Onder het hielbeen is er een soort verkalking gaande die de pijn steeds meer verergert. Door een hielspoorbehandeling te ondergaan bij onze podoloog in Prinsenbeek, merkt u opeens hoe belangrijk uw hiel kan zijn bij allerlei activiteiten. Door voet- en hielklachten vermijdt u andere bewegingsactiviteiten en daardoor krijgt u misschien nog meer klachten.

Onze voetanalyse

De aanpak voor een hielspoorbehandeling of het verhelpen van andere hielklachten in onze praktijk in Prinsenbeek of Breda, wordt bepaald met behulp van een nauwkeurige voetanalyse. Wij brengen eerst uw dagelijkse activiteiten in kaart voordat we het fysieke aspect onderzoeken, oftewel de hiel zelf. Heeft u nog pijn in andere lichaamsdelen? Vertel er gerust over, want wij kunnen alle informatie goed gebruiken. Bekijk onze uitgebreide werkwijze en ontdek hoe deze u kan helpen.

Tarieven

Binnenkort vindt u hier onze tarieven. Wilt u toch al meer informatie?

Vergoeding

Podotherapie wordt ruimschoots vergoed vanuit de meeste aanvullende verzekeringen, waarbij het eigen risico niet van toepassing is en veelal geen verwijzingen van uw (huis)arts meer nodig is.

Maak direct een afspraak

Een afspraak maken voor een hielspoorbehandeling of het verhelpen van andere hielklachten bij onze praktijk in Breda kan vandaag al online. Wij pakken uw verzoek snel op zodat u snel bij ons terechtkunt. Wij gaan niet meteen voor steunzolen; wij zetten ons in om u zonder deze middelen optimaal te behandelen. Wij pakken uw hielspoor, hielklachten of ander voetprobleem persoonlijk en professioneel aan met een behandeling op maat in een van onze praktijken in Breda of Prinsenbeek. Ook kinderen met hielklachten kunnen bij ons terecht. U kunt eenvoudig een afspraak inplannen op onze website. Bel bij vragen gerust naar 076 – 820 03 27.

    Algemene informatie

    Uw vraag