Sportcompressiekousen

Zijn sportcompressiekousen de oplossing voor uw probleem? Podotherapie Alewijnse, gevestigd in Prinsenbeek en Breda, kijkt graag met u naar de meest geschikte behandeling en materialen om blessures zoveel mogelijk te verhelpen en te voorkomen. Wij hanteren een professionele en persoonlijke aanpak wanneer u bijvoorbeeld regelmatig klachten heeft tijdens uw favoriete sport of al vaak een blessure heeft opgelopen. Sportcompressiekousen kunnen een goed middel zijn om het probleem op te lossen of te verlichten.

Wat zijn sportcompressiekousen?

Sportcompressiekousen worden bij enorm veel sporten gedragen. Denk aan hardlopen, voetbal, fietsen en basketbal. Ze dienen voor het herstel én de preventie van sportblessures. De druk wordt verdeeld over uw voeten en benen, waardoor u minder spierpijn heeft en sneller herstelt na het bewegen. Wij selecteren met zorg de juiste sportcompressiekousen, zodat u zeker weet dat ze ook echt helpen. Het is dan ook aan te raden om goed advies te ontvangen om ze optimaal en met succesvol resultaat te kunnen gebruiken.

Tarieven

Binnenkort vindt u hier onze tarieven. Wilt u toch al meer informatie?

Vergoeding

Podotherapie wordt ruimschoots vergoed vanuit de meeste aanvullende verzekeringen, waarbij het eigen risico niet van toepassing is en veelal geen verwijzingen van uw (huis)arts meer nodig is.

We analyseren uw probleem nauwkeurig

Bij een van onze behandellocaties in de gemeente Breda analyseren we met een professionele en persoonlijke blik uw probleem, bijvoorbeeld specifieke sportblessures, zodat we de geschikte sportcompressiekousen voor u kunnen selecteren. Benieuwd naar onze werkwijze? Bekijk deze rustig op de website. U kunt eenvoudig online een afspraak maken en u wordt snel door ons geholpen. U kunt ons ook bereiken bij vragen door te bellen naar 076 – 820 03 27.

    Algemene informatie

    Uw vraag