Voetpijn bij kinderen behandelen in regio Breda

Voetpijn en andere voetklachten bij kinderen zijn goed te behandelen bij de podotherapiepraktijken van Podotherapie Alewijnse in Breda en Prinsenbeek. Het is wel belangrijk dat u bij de eerste signalen van voetklachten een afspraak maakt. Omdat kinderen nog in de groei zijn, kunnen deze klachten onbehandeld namelijk verregaande gevolgen hebben. Daarnaast worden kinderen door voetpijn belemmerd in hun dagelijkse bezigheden, zoals buitenspelen en gym op school. Ook dat wilt u natuurlijk voorkomen.

Voetpijn en voetklachten bij kinderen verhelpen in onze praktijk in Breda of Prinsenbeek

Om voetpijn en andere voetklachten bij kinderen zo goed mogelijk te kunnen behandelen vanuit onze locaties in Breda en Prinsenbeek, beginnen we met een uitgebreide en nauwkeurige analyse van de voeten. Hierbij wordt ook gekeken naar de dagelijkse activiteiten van uw kind en de sporten die hij of zij beoefend. Op die manier krijgen we een zo volledig mogelijk beeld, waardoor we de klachten bij de bron aan kunnen pakken. De behandeling kan bestaan uit steunzolen, maar we proberen de voetklachten waar mogelijk met andere methoden te verhelpen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het losmaken van de voet door middel van ‘manipulaties’. Ook werken we samen met fysiotherapeuten om de klachten te verhelpen.

Tarieven

Binnenkort vindt u hier onze tarieven. Wilt u toch al meer informatie?

Vergoeding

Podotherapie wordt ruimschoots vergoed vanuit de meeste aanvullende verzekeringen, waarbij het eigen risico niet van toepassing is en veelal geen verwijzingen van uw (huis)arts meer nodig is.

Laat de klachten van uw kind spoedig behandelen

Wilt u een afspraak maken voor kinderpodotherapie op een van onze locaties in Breda of Prinsenbeek om voetpijn en andere voetklachten bij kinderen te verhelpen? Dan doet u dit eenvoudig online of door te bellen naar 076 – 820 03 27. Vervolgens zorgen wij ervoor dat uw kind zo snel mogelijk bij ons terecht kan. U belt ons uiteraard ook als u een vraag heeft, bijvoorbeeld over onze werkwijze.

Algemene informatie

Uw vraag